مشاوره حقوقی رایگان - وکالتنامه

سلام درمسکن ملی یکی ازهمگروه هاامتیاز خود رو فروخته وتمامی اعضا دچار مشکل شدیم چگونه میتونم به وکالتنامه فروش ایشون دسترسی پیدا کنم اداره مسکن وشهرسازی میگه باید وکالتنامه فروش ایشون بیارید تاحذف بشه وایشون میگه نفروخته ولی مطمئن هستیم فروخته

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ادعا کنه نفروخته کاری نمیشه کرد و دادن وکالت به معنای فروش نیست.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ادعای شما نیاز به مدرک و ادله دارد و صرف ادعا نمی تواند راهگشا باشد . بهتر است در این خصوص اقدام به جمع آوری ادله های مرتبط کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون مدعی باید ادعای خود را اثبات نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی مدارک و مستندات و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفترخانه مربوطه پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اداره مسکن بر چه اساسی میگه فروخته .راهی ندارد