مشاوره حقوقی رایگان - اعسار مهریه

سلام،همسرم اعسار زدن و پذیرفته شد .همسرم مشاور املاک دارند و در کار ساخت و ساز می باشند حتی مدارک فیلم بردم ولی باز اعسارش رو پذیرفتند.ایا راهی دیگر برایم باقی مانده ...؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید به حکم صادر شده اعتراض نمایید دلایل و مستندات و گردش حساب را ضمیمه کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مشاور املاک تاجر است و اعسار از تاجر پذیرفتت نیست اعتراض کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با
می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید و در دادگاه تجدیدنظر موضوع را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در مهلت مقرر قانونی نسبت به رای بدوی اعسار اعتراض کنید تا پرونده در دادگاه تجدیدنظر مجددا تحت بررسی قرار گیرد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر وقت اعتراض باقیست تجدید نظر خواهی نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در مهلت قانونی به رای صادره اعتراض کنید و مستندات خودرا ارایه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید.