مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور در جلسه شورا حل اختلاف

با سلام. پدر بنده چهار سال پیش در حادثه کار دچار ضربه مغزی شدید و در ادامه محجور شد. در حال حاضر بنده دختر ایشان قیم ایشان میباشم . مادر بنده درخواست مهریه و طلاق کرده است . چند روز پیش ابلاغیه مهریه برای سه شنبه 98/10/17 برای من ارسال شده و بنده درخواست مرخصی رد کرده ام ولی امروز از طرف شورا برای یکشنبه 98/10/15 ابلاغیه ارسال شده که با مرخصی دو روز در یک هفته من موافقت نشد و من نمیتوانم در جلسه اول شورا برای درخواست طلاق حاضر شوم. چون شکایت به طرفیت من بوده. برای دو روز در هفته مرخصی اونم یک روز نیم و رفتن من از تهران به شمال کشور سخت است. ولی جلسه دوم رو حتما شرکت میکنم. برای این موضوع باید لایحه ارسال کنم. درخواست کمک برای نوشتن لایحه از شما را خواستارم.

پاسخ ها :

سارا دارابی

سرکار خانم سارا دارابی :

سلذم میتواند علت حضور را طی لایحه اعلام و درخواست تجدید وقت کنید