مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور در وقت مقرر شورای حل اختلاف

باسلام و خسته نباشید. من تا الان بخاطر تصادفی که داشتم و مقصر هم خودم می باشم وبخاطر مشکلات زندگی فکر میکردم که تاریخ جلسه حضور در شورای حل اختلاف 28 آبان هستش . دوباره که چک کردم فهمیدم ای دل غافل 21بوده نه 28. الان باید چیکار کنم خواهشا راهنماییم کنید. باتشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

حضور در شورا بابت صلح وسازش است -پرونده بدون سازش به دادسراارجاع میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حکم حضوری صادر خواهد شد. شما می توانید به رای اعتراض کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دفاعی دارید میتوانید لایحه ارسال کنید. در غیر این صورت رای صادر میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نتیجه چه بوده ? با استناد با اون اعتراض کنید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام منتظر تصمیم شورا باشید و به رای صادره اعتراض کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به رای صادره میتوانید اعتراض کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
اگر رسیدگی شورا صرفاً جهت برقراری صلح و سازش بوده مشکلی پیش نمی آید ، پرونده جهت سیر مراحل قانونی به دادسرا ارسال میشود . اگر منتج به صدور رأی شده میتوانید به رأی صادره در صورتی که به ضرر شماست اعتراض کنید.

یک وکیل :

حضورا به شعبه نراجعه نمابید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از شعبه حضورا پرونده را پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به شورا مراجعه و با اعضا مذاکره کنید قابل حل است

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

در صورتیکه جلسه مربوط به تصادف شما بوده باشد ، و شاکی شکایت کیفری مطرح کرده باشد پرونده جهت ادامه رسیدگی به دادسرا ارجاع میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
عدم حضور شما در شورا به معنی عدم تمایل به سازش است و جای نگرانی ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

معمولا مجدد ابلاغ میزنند در غیر این صورت بسته به اقدام شورا باید پیگیری نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

حضوري مراجعه نماييد ؛ حق شما تضييع نگردد

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

پیگیری نمایید .احتمالا هنوز رای نداده باشند . شورا زیاد در قید و بند اوقات نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قاضی با توجه به مدارک موجود و دفاع خوانده رای صادر می کند و اگر اعتراضی دارید فرصت اعتراض نیز دارید

یک وکیل

اگر رای صادر شده میتونیدظرف 20روز اعتراض کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی لایحه دفاعیه خویش را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید پرونده مجددا در دادسرا رسیدگی می گردد

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
حضوري پيگيري نماييد . در صورت صدور راي مي توانيد به آن اعتراض نماييد.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

عذر شما برای عدم حضور موجه نیست و مرجع رسیدگی کننده اگر مدارک رو کافی تشخیص بده تصمیم خودش رو اتخاذ میکنه.