مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال بابت بدهی چک

سلام خسته نباشید
شخصی اقدام به برگشت زدن چک من و اقدام از طریق دادگاه حقوقی کرده
قاضی حکم ماهوی داده که من باید پول رو پرداخت کنم
چون پول پرداخت نداشتم در زمان اجرای رای به موجب اجرائیه نتونستم پول چک رو پرداخت کنم و قاضی اجرا اومد ماشین من که تاکسی هست و خونه 60 متری من رو که مستثنیات دین من هست رو توقیف کرد
من بخوام به خاطر مستثنیات بودن اعتراض کنم , باید اعتراضمو ببرم به کجا بدم ؟
ببرم دفتر خدمات قضایی ؟ یا ببرم به خود قاضی اجرا بگم این لایحه اعتراض منه ؟ یا برم به مدیر دفتر دادرسی که حکم ماهوی صادر کرده بگم ؟
هزینه رسیدگی به فک توقیف به علت مستثنیات بودن مالی هست یا غیر مالی ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اعتراض خویش را طی لایحه از طریق دفترخدمات قضایی به شعبه اجرای احکام مربوطه ارسال کنید.
هزینه قابل توجهی ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید به مرجع توقیف کننده ، اعتراض نمایید و درخواست مستثنیات دین نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توقیف از جانب شعبه اجرای احکام مربوطه اتفاق افتاده است و حتماً در قالب لایحه نسبت به مستثنیات دین بودن اموال توقیفی اشاره کنید و درخواست رفع توقیف بدهید این لایحه را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید و حتماً نیز به نحو حضوری مراجعه کنید و در این امر ممارست داشته باشید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
یک خانه و خودرو که وسیله امرار معاش باشد جز مستثنیات دین محسوب می‌شود
و شما باید لایحه اعتراض خود را
به اجرای احکام ارسال نمایید و