مشاوره حقوقی رایگان - پیرنت پیامک از گوشی و روبیکا

سلام لطفا تا اخر بخونید واسه زندگی من خیلی مهمه حرف شما من دوتا دوست صمیمی دارم ولی مادرم نمیدونه نمیخوام بگم بهش حالا بهم شک کرده میخواد پیرنت بگیره منم فقط چت میکنم با شون در روبیکا خط ب اسم پدرم هست و روبیکا رو پاک کردم چی کار کنم ک دیده نشه پیام ها چی کار کنم ک پیرنت نگیره از برج 4 یا 3 تا برج 6 پیام دادم حالا برج شیش پاک کردم خط هم بر داشتم از داخل گوشی اگ از گوشی بگیرن دیده میشه پیام های داخل روبیکا یان چی کار کنم لطفا کمکم کنید خیلی مهمه اگ بگیره منو بیرون میکنه چون نمیخواد باکسی رفیق باشم لطفا یه کاری بگید بکنم ک پیرنت نگیره یا اگ گرفت نیاره پیام هارو خواهش میکنم از تون مهمه خیلی برام زندگیم سخته نمیخوام ببینه چی کار کنم ک معلوم نشه ب من زود جواب بدید ک میخواد بره فردا صبح

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

تا شما اجازه ندهید نمیتواند مگر خط به نام خودش باشد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ما که نمیتوانیم مانع شویم
شکایت کنند و مقام قضایی تشخیص بده نیاز به استعلام هست از روبیکا استعلام میشود