مشاوره حقوقی رایگان - پرینت پیام های روبیکا

سلام میخواستم بدونم اگر شماره ای ک با روبیکا توش هستم سیمکارتش تو گوشیم نباشه یا کلا در دسترس نباشه و با سیمکارتی ک ب اسم یکی دیگه هس در اون اکانت چت کنم صاحب سیمکارتی ک تو گوشیمه میتونه پیامای روبیکامو ک شمارش ب اسم کس دیگه ایه پرینت بگیره؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان حقوقی نیست بهتر است از متخصص این امر بپرسید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی پرینت متن پیامک ها صرفا از طریق مراجع قانونی تحت شرایطی اخذ میگردد. ولیکن اگر سوال شما درخصوص امکان دسترسی از طریق پیامرسان و گوشی است سوالی غیرحقوقی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر امکان پذیر نیست مگر اینکه مقام قضایی به سرور روبیکا دستور بدهد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام برای بازگردانی پیامک های روبیکا نیاز به دستور قضایی است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

صاحب خط تلفن می تواند درخواست پرینت ریز مکالمات که فقط شامل 3 دوره آخر صورتحساب باشد بدهد. (6 ماه)

در صورت نقل و انتقال ارایه پرینت مکالمات به صاحب جدید صرفا" از تاریخ تنظیم سند می باشد.

ریز مکالمات ورودی (شماره تماس گیرنده) تنها از طریق مراجع قضایی قابل ارایه است.

پرینت پیامک ها فقط در شرایط خاص و با دستور مقام محترم قضایی قابل ارایه است.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
با دستور قضایی امکان دارد .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با دستور مقام قضایی امکان پذیر است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با دستور مقام قضایی قابل پیگیری است

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام متن پیامک ها فقط از طریق مراجع قضایی امکان‌پذیر است