مشاوره حقوقی رایگان - تعیین محل دادخواست

سلام.... وقت بخیر..... من ساکن شهر تهران هستم.... حدود دو هفته ی پیش، یک دادنامه در ثنا برای من اومده و حکم توقیف اموال من توسط یک شعبه ی شورای حل اختلاف در شهر مهاباد برای من صادر شده..... البته قبل از این دادنامه،. هیچ ابلاغیه ای برای من نیومده بود..... با توجه به اینکه من ساکن شهر تهران هستم، ایا نباید دادگاهی یا شورای حل اختلافی در شهر تهران برای من دادنامه یا ابلاغیه ارسال کنه؟؟؟؟ چرا یک شورای حل اختلافی در شهرستان، برای من دادنامه صادر کرده اون هم بدون ارسال ابلاغیه ی قبلی؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله باید از شعبه رسیدگی کننده و سامانه اطلاع رسانی پرونده برررسی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر موضوع کیفری باشد دادگاه محل وقوع جرم سال به رسیدگی است و محل خوانده صالح نمی‌باشد محل خوانده برای دعاوی حقوقی می‌باشد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام احتمالا تامین خواسته کردند و محل قراردادتان آنجا بوده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر تامین خواسته باشد بدون ابلاغ خواهد بود.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. باید دادنامه و مدارک ثنا رویت شود. دربعضی موارد ممکن است محل دادگاه محل اقامت خوانده نباشد.