مشاوره حقوقی رایگان - امضای نکردن در اسلحه خانه

6سال پیش اسلحه وکالت تام داده براز بنام زدن اسلحه خانه من نتونستم ب علت مشکلاتی، امده خانه من مرا اورده والان تهمت ک بعد از بنام زدن منا یکجایی انداخته را کرده پول نداده من اسلحه ما میخوام.
مدارکی که دست من هست یک وکالت تام. ک همه چیز از خودس سلب کرده، وگرنه موقت اسلحه ان خودش هست.
من هم پول نمیدونم نقدی بود یا یکی از طایفه انها ریختم انهم تسویه کردیم الان تو زندان امارات هست واسه این ک ثابت بشه پول ها ب حساب ک رفته.... راهنمایی کنید ج باید بکنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات است

طبق قانون داشتن وکالتنامه دلیل مالکیت وکیل نیست مگر وکالتنامه همراه با قرارداد .... باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید