مشاوره حقوقی رایگان - مجازات خرید سلاح گازی

با سلام
مجازات خرید سلاح گازی یا باتری که شبیه به اسلحه های واقعی هست چیست و آیا میشود به جزای نقدی تبدیلش کرد یا تغییرش داد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا تبدیل حبس ب جزای نقدی بسته به شرایط پرونده و نحوه ارتکاب جرم و سوابق کیفری متهم دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حبس تحت شرایطی تبدیل به جزای نقدی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با تشخیص دادگاه ومتناسب با نوع جرم ممکن است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مجازات حبس یا جزای نقدی است که در اختیار قاضی است کدام مجازات را بدهد.

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

بستگی به نوع سلاح دارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
بستگی به نوع سلاح دارد
هر کس به طور غیرمجاز اقلام یا مواد تحت کنترل را خریداری، نگهداری یا حمل نماید و یا به توزیع یا فروش آنها اقدام کند و یا هر گونه معامله دیگری با آنها انجام دهد
مواد رادیواکتیو یا میکروبی، به حبس از پانزده تا بیست و پنج سال
گازهای بی‌حس‌کننده، بیهوش‌کننده و اشک‌آور، به حبس از شش ماه تا دو سال

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

تعیین نوع مجازات بستگی به نظر قاضی شعبه دارد