مشاوره حقوقی رایگان - اسلحه شکاری

سلام پدرم یه اسلحه شکاری داره با مجوز خودم بخوام استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید سند و مجوز حمل بنام شما باشد و برای شکار باید مجوز از محیط زیست داشته باشی درغیر این صورت حمل آن ممنوع است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله مجوز اسلحه به نام پدر شماست شما حق استفاده ندارید اگر استفاده کنید عنوان مجرمانه دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بستگی به نوع استفاده شما دارد

برای شکار ، پدر شما باید مجوز اخذ نماید

یک وکیل :

بله با مشکل مواجه خواهید شد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
شرایط گرفتن مجوز اسلحه شکاری، عبارتند از :

داشتن تابعیت ایرانی

داشتن 18 سال تمام هجری شمسی

داشتن گواهی پزشک، مبنی بر تایید سلامت کامل جسمانی و روانی از سوی پزشک متخصص و معتمد

داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت و یا گواهی اشتغال به تحصیل

گذراندن دوره آموزشی تیر اندازی

عدم داشتن سو پیشینه در حوزه حمل و استفاده از مواد مخدر، سرقت و یا تهدید و مواردی از این قبیل

بنابراین، تمام افراد، نمی توانند برای دریافت مجوز اسلحه شکاری اقدام نمایند و تنها اشخاص واجد شرایط، امکان دریافت این جواز را دارند؛ همچنین، عدم داشتن سو پیشینه و سلامت روانی و جسمانی، برای دریافت اسلحه، از معیار های اساسی بوده که لزوما باید توسط پزشک معتمد و متخصص تایید گردد.

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام جهت استفاده از اسلحه باید مجوز به نام شما اخذ شود.

ایمان آهنگران

ایمان آهنگران :

استفاده سلاح از ناحیه اشخاص ثالث مشمول مجازات و حمل سلاح غیر مجاز می گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مجوز اسلحه به نام پدر شماست شما حق استفاده ندارید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
مجوزهاي حمل سلاح و افشانه و شوكر
فقط براي استفاده تحت مقررات و موازين
براي صاحب جواز و پروانه مي باشد ؛ بديهي است استفاده اعضاي خانواده و دوست و آشنا ممنوع مي باشد
و جرم نيز تلقي مي گردد

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

اگر شما مجوز استفاده دارید دیگه مال پدرت نیست مال شماست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگه مجوز بنام شما باشه مشکلی نیست

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

مجوز قائم به شخص نیست برای آن اسلحه است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله ، مجوز باید بنام شخص شما باشد تا بتوانید استفاده کنید

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

سلام
از اداره مربوطه سوال کنید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
مجوز استفاده از سلاح شخصی بوده و دیگران مجاز به استفاده از آن نمیباشند

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

اگر مجوز به نام شما نباشد نمی توانید استفاده نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله باید جواز بنام خودتان باشد