مشاوره حقوقی رایگان - آیا می توانم قرارداد پیش فروش سازنده را با توجه به شرح متن ابطال نمایم؟

با سلام احترام من به عنوان مالک زمین با یک سازنده در مورخه 29/03/93 قرارداد مشارکت برای ساخت 7 واحد آپارتمان منعقد نمودم. 3واحد سهم من و 4واحد سهم سازنده باشد. به این صورت که سازنده در مقابل زمینی که من در اختیار او قرار می دهم 3واحد آپارتمان بطور کامل طبق قرارداد به من بدهند. سازنده قبل از اینکه پروانه ساختمان بگیرد و پی کنی و فونداسیون را شروع کند و قبل از اینکه من قسمتی از سند زمین را به او انتقال بدهم و بدون اینکه وکالت فروش از من داشته باشد اقدام به دو مورد پیش فروش نمود در حالیکه آپارتمانی وجود نداشته و هنوز ساختمان کلنگی من در زمین وجود داشت و در قرارداد مشارکت فی ما بین هم نوشته شده فروش یا پیش فروش سهم الشرکه با موافقت طرف مقابل امکان پذیر است. خواهشمندم پاسخ دهید آیا این پیش فروش از لحاظ قانون صحیح صورت گرفته است؟ از لحاظ قانون چه حکمی دارد؟ آیا می توانم آن را باطل کنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

زهرا  شفيعي

زهرا شفيعي :

سلام
نخیر ایشان اجازه چنین کاری رانداشته است