مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مجوز ازدواج از دادگاه

با سلام 20 سالمه و میخام با پسر مورد علاقم ک 26 سالشه ازدواج کنم البته لازم به ذکره که قبلا عقد بودم و جدا شدم (باکره هستم) ولی خانوادم راضی نشدن با ازدواج ما از طرفیم تو خونه بد رفتاری توهین و فحاشی و گاهی کتک کاری هس ب طوری ک نمیتونم ب هیچ عنوان از خونه بیرون برم لازم ب ذکره ک تموم مدارک شناسایی و بانکی طلا و... رو ازم گرفتن (با 123 تماس گرفتم ولی فک نمی‌کنم کاری از دستشون بر بیاد) برای گرفتن مجوز ازدواج از دادگاه پس قدم اول اینه ک فرار کنم !
اگ توی مدت گرفتن مجوز ازدواج صیغه موقت بینمون خونده بشه باطله؟؟ خانوادم میتونن من رو برگردونن؟؟ و اینکه در چه صورت قاضی حکم ازدواج ب ما نمیده؟؟
و اینکه آیا میتونم وسایل و طلاهامو استرداد کنم؟؟؟برای بعضی طلاها مدرک دارم ولی بعضیاش مال بچگیمه و حتی همونا رو سر سفره عقد قبلیم باز بهم دادن؟؟البته فک نمیکنم کسی یادش باشه ک ب عنوان شاهد ازش استفاده کنم

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام با اجازه از دادگاه خانواده امکان پذیر هست