مشاوره حقوقی رایگان - پنجره مشرف به کوچه

سلام و عرض ادب
من یک اتاق را بنا کردم
که پنجره اش مقابل کوچه ی عمومی است
همسایه روبه روی ما ادعا میکند که حق نداریم پنجره رو به روی خانه اش احداث کنیم و میگه که شما از پنجره کامل بر خانه ما مشرف هستی البته که از پنجره ما حیاط خونه شون قابل مشاهده است
حالا سوالم اینه که ایشون حق داره ‌‌‌شکایت کنه و پنجره مارو ور داره یا خیر
یک سوال دیگه هم داشتم همین اتاق که ساختم روی حیاط خونه خودم بنا شده آیا باید مجوز می‌گرفتم (خونمون روستاست)
لطف میکنید جواب بدید?❤️

پاسخ ها :

مسلم ناصری

جناب آقای مسلم ناصری:

سلام مشرفیت به منزل همسایه از موارد تغییر پنجره هست امکان طرح شکایت همسایه وجود دارد