مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین

با سلام و احترام بنده در تاریخ 1400/04/21 سهم الارث خودم را به نام یکی از بستگان زدم همسرم در تاریخ 1400/04/26 رفتند مطالبه اجراییه مهریه کردند و در تاریخ 1400/04/27 اجراییه برای من صادر شد ولی فقط ماشین بنده توقیف شد که بعدها با رضایت خانم از ثبت اسناد رفع توقیف شد ماشین
الان بعد دو سال از اجرای احکام مدنی نامه اومده جهت اجرای حکم محکومیت مهریه سهم الارث شما به فروش می‌رسد
بنده باید چه کاری انجام بدهم؟

پاسخ ها :

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

چون مهریه بر ذمه شماست ،باید نسبت به پرداخت آن اقدام کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند بررسی اسناد ومدارک انتقالی سهم الارث میباشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
‌همسر شما از اجرای ثبت انصراف داده است و در دادگاه دادخواست مطالبه مهریه را مطرح کرده است و اموال شما توقیف شده است

شخص انتقال گیرنده سهم الارث شما ، باید دادخواست اعتراض ثالث را مطرح نماید و ...