مشاوره حقوقی رایگان - حصر وراثت

سلام وقت بخیر .بنده میخواهم اقدام به حصر وراثت خونه ای که سندش به اسم مادرم هست.کنم.وبرادرام قبل از من اقدام کرده بودن به یکی ارخودشون وکالت دادن بجزمن.
فردا برای فروش خانه مادری باید اقدام به حصروراثت کنم یالزومی ندارد.
چون انها حاضر به تحویل مدارکشان باسند خونه نیستن .که کارمو انجام بدم.ممنون اگر جوابمو بدین

پاسخ ها :

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

هریک از وراث و ذینفعان قادر به انجام امور حصر وراثت خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
ورثه باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را در شورا مطرح نمایید تا تمام ورثه مشخص گردد
و