مشاوره حقوقی رایگان - امضا از فرد بیمار آتروفی مغزی

با سلام، پدربزرگ دوستم چند سالی دچار بیماری و زمین گیری شدند و در طی سالهای اخیر بدلیل آتروفی مغز هوشیار کامل نبوده و دچار توهمات ناشی از همین بیماری بودند، پس از مرگ ایشان خانواده ی دوست بنده متوجه شدند که سهمی از منزل خود را در همان زمان حیات و در همان زمان بیماری آتروفی به پسرشان واگذار کرده اند، البته بدون حضور سایر وراث.
حال با توجه به این شرایط آیا سهم خانه به مابقی سهم الارث باز میگردد و بین وراث تقسیم خواهد شد؟

پاسخ ها :

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

با اثبات محجوریت و تاریخ آن ، معامله را باطل کنید و سپس اموال مطابق قانون بین وراث تقسیم خواهد شد

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. ادعا نیازمند طرح دعویست. درصورت اثبات واگذاری باطل میگردد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
ورثه باید ابتدا دادخواست حجر را مطرح نمایید تا حجر پدربزرگ اثبات گردد
و بعد دادخواست ابطال اقامه نمایید و