مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مالکیت توسط محجور

سلام و درود
1 - آیا دفاتر رسمی برای انتقال سند مالکیت از محجور ( بدون داشتن گواهی محجوریت و داشتن سن بالای هشتاد سال) به شخصی دیگر ، ملزم به انتقال سند ( مبایعه نامه یا صلح ) میباشد ، یا اینگه گواهی عدم محجوریت لازم است.
2 - آیا شهادت شهود در دفترخانه جهت عدم محجوریت ، کفایت در انتقال سند میکند یا خیر؟
3 - آیا مبایعه نامه سوری جهت دور‌ زدن دفترخانه و ملزم کردن دفترخانه در انتقال سند مالکیت ، جرم تلقی میشود و چگونه اثبات میشود؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اصل بر عدم محجوریت است و برای اثبات خلاف آن باید دلیل قانونی ارائه شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1ملزم است مگر تحت شرایطی

2نیاز نیست

3جرم نیست مگر با شرایطی
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

مدارک‌ باید بررسی شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تا زمانیکه حکم حجر صادر نشده اصل بر افاقه وسلامت شخص است وانتقال سند با حضور سهادت شهود صورت میکیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سن ملاک نیست و دفترخانه اگر شخص از نظر سلامت عقل مشکلی نداشته باشد اقدام به تنظیم سند رسمی میکند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به حکم عدم حجر نیست ولی برای اینکه بعد از فوت مالک مشکلی ایجاد نشود نیاز هست اقداماتی را در این مورد انجام دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
1_ خیر نیاز نیست
2_نیازی به شاهد نیست
3_جرم است و راه های مختلفی برای اثبات وجود دارد