مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حجر

سلام مادرم در سال 94 زمینش رو به شخصی فروخته درحالی که محجور بوده وطرف ازش سوء استفاده کرده و قیمت زمین رو به نصف قیمت خریداری کرده .بنده توانستم حکم حجر مادرم را قبل از بیع بگیرم .وکلای خوانده اعتراض ثالث به حجر کردن .ایا امکان چنین اعتراضی هست نظر به این که ماده 417 ق ا د م .بیان شده اعتراض ثالث در دعوای ترافعی صورت میگیره

پاسخ ها :

حامد یوسفی

جناب آقای حامد یوسفی :

بله امکان اعتراض به حکم حجر وجود دارد بصورت دعوی مستقل

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اعتراض ثالث ممکن است
به صرف آنچه در سوال آمده است نمی‌توان پاسخ دقیقی تقدیم داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر زمان اعتراض وجود دارد امکان‌پذیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.
اینکه بعد نه سال بخواهید معامله طرف را ابطال کنید دور انصاف است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله امکان اعتراض ثالث به حکم حجر هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نیاز به بررسی است
اعتراض ثالث باید توسط شخص ثالث انجام شود و طرفین دعوا نمی توانند اعتراض ثالث مطرح نمایند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورت احراز عدم حجر، معامله صحیح است