مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه صوری

با سلام. من به یک وکیل مدنی که قرار بود برام کار بنیاد علوی را انجام بده هم مباینامه زمین خودم و هم وکالت بلاعزل وهم اقرار نامه در محضر دادم الان بعد از انجام ندادن کار زمین را به من پس نمی‌دهد بالای 10شاهد هم دارم که این مبایعه نامه وکالت و اقرار صوری بوده و هیچ ثمن معامله پرداخت نشده راهی دارم که این ها رو ابطال کنم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اگر میتوانید اثبات کنید مبایعه‌نامه قابل ابطال هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و بعد دادخواست بطلان معامله و ابطال سند رسمی وکالتنامه به علت صوری بودن را مطرح نمایید
بهتر است به وکیل مراجعه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
مفاد قرارداد وکالتنامه حائز اهمیت است.