مشاوره حقوقی رایگان - اعاده به کار جانبازان بعد از استعفا

سلام وقت شما بخیر جانباز 25 درصد هستم سال 70 با سمت کارگر در شرکت ملی گاز استخدام شدم و بعد خودم استعفا داده و مجددا در خرداد 97 از طریق کمیسیون ماده 16 اعاده بکار شدم در سال 70 مدرک تحصیلی زیر دیپلم داشتم ولی زمان اعاده بکار مدرک فوق دیپلم برای تبدیل وضعیت از کارگر رسمی به کارمند رسمی صندوق نفت اقدام کنم مشکلاتی است
1_ چون زمان اعاده بکار سن من بالای 50 سال بوده
2_ در سال 70 چون کارگر بودم باید کماکان در سمت کارگری باشم
3_ مدرک تحصیلی جدید مورد پذیرش قرار نداده اند
4_ به صورت کلی می‌گویند نیروهای اعاده بکار کمیسیون ماده 16 مانند زمان استعفا باقی بماند
ممنون از لطف و محبت شما

پاسخ ها :

اعاده به کار جانبازان بعد از استعفا اعاده به کار جانباز اعاده به کار