مشاوره حقوقی رایگان - حراست دانشگاه اتهام

با سلام، قبل تابستان یکی از مامور های حراست سر پرسیدن اسم یک دانشجوی دیگه(که بغل من تو راهرو نشسته بود) من رو کنار کشید، شروع کرد به حرف زدن، از حقوق حراست و دانشجو و ... من هم اسم ایشون رو نمیدونستم هرچقدر ام میگفتم میگفتن که چجوری بغلش نشستی و این حرفا، خیلی هم کلا لحن تهاجمی ای داشتن، حرف هارو درست یادم نیست ولی من به هیچ وجه به ایشون توهین و اهانتی نکردم، از من گزارش تهیه کردن و من دو سه هفته توی دفتر حراست اینور اونور میشدم که کارتم رو میگرفتن و پس نمیدادن، پس میدادن، و به من اتهام فحاشی زدن، فحش های عجیب و غریب و دور از ذهن( یکیش این بود که من گفته بودم شما میزنید به پشت دانشجو ها!) به من میگفتن باید ثابت کنم که این حرفو نزدم چون این اقای حراست خیلی ادم صادقی هست و امکان نداره که دروغ بگه. من امتحانات رو پشت سر گذاشتم الان سال تحصیلی شروع شده و بابت همون مسئله به زودی تشکیل جلسه کمیته انظباطی داره میشه، توی جلسه چه چیز هایی مطرح میشه من چجوری باید ثابت کنم که حرفی رو نزدم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حرفی را نزدن قابل اثبات نیست بار حقوقی ان با طرف مقابل است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فقط بفرمایید من توهینی نکردم فقط گفتم دانشجوی مورد نظر را نمی‌شناسم