مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص میزان سقف حقوق بازنشستگی

با سلام , اینجانب در حال حاضر با ساعات اضافه کاری سقف حقوق دوران بازنشستگی را پر می کنم. می خواستم بدانم در صورت خرید خدمت سربازی آیا این دوسال سربازی که پولش را پرداخت می نمایم به سقف حقوقی من اضافه می گردد یا اینکه چون با اضافه کار سقف مورد نظر پر می شود خرید سربازی تغییر در حقوق بازنشستگی من بوجود نمی آورد

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام افزودن خدمت سربازی به تعداد سال کمک خواهد کرد تا سریعتر بازنشسته شوید