مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم بدوی

با سلام و خسته نباشید
اگر به حکمی که 120روز حبس تعزیری میباشد اعتراض نکنیم 1/4 طبق قانون کم میشه که مشمول 3 ماه حبس تعزیری میشه ایا اون 3 ماه طبق قانون به مجازاتهای جایگزین حبس تبدیل میشه؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

خیر اگر اعتراض نکنید به رای رای بدوی قطعی می‌شود چیزی از مجازات کم نمی‌شود مگر اینکه تسلیم به رای بزنید حق تجدید نظر خواهی خود را اسقاط کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورتی که اعتراض نکنید رای قطعی خواهد شد و همان 120 روز خواهد ماند تحت شرایط دیگری ممکن است تخفیف مجازات شامل حال شما شود