مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم قطعی دادگاه بدوی

سلام
چندی پیش همسر سابق همسرم با مدارک جعلی علیه اینجانب در دادگاه طرح شکایت کرد و حکم برائت دادگاه بدوی صادر و درخواست تجدید نظر دادند و مجدد برائت صادر شد.
اینجانب نیز پس از اطلاع از شکایت به جرم جعل و افترا از ایشان شکایت کردم و دادیاری برای جعل به علت عدم احراز سوء نیت و این که افترا قابل گذشت هست و بیش از 1سال از طرح شکایت همسر سابق گذشته، قرار منع تعقیب و موقوفی تعقیب صادر کرد.
از آن جا که زمان ابلاغ به بنده و اطلاع از وقوع جرم مدتی بعد از طرح شکایت بود و قبل از 1سال از اولین ابلاغ و اطلاع از وقوع جرم طرح شکایت کرده بودم، درخواست تجدیدنظر از قرار کردم و دادگاه بدوی بدون توجه به ادله که ثابت میکرد قبل از 1سال از اطلاع شکایت کردم، اعتراض را رد و قرار صادره را صحیح اعلام و حکم قطعی صادر و پرونده را مختومه کرد.
چطوری میتوان به این حکم قطعی اعتراض کرد؟