مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض و دادگاه تجدید نظر کیفری

سلام و درود
من طی شکایت کیفری از فردی که حدود 200 میلیون پول منو با اغفال و وعده ازدواج و جلب اعتماد و وعده دادن سود ماهانه از من گرفت ، رای بدوی به نفع من بوده، حالا میدونم اون اعتراض میکنه تا وانمود کنه ما شراکت کاری داشتیم و پرونده رو به سمت حقوقی شدن ببره.
من چیکار کنم که نتونه پیروز بشه؟
احتمال قبولی اعتراضش در تجدیدنظر چقدره؟!
با تشکر و احترام

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید دید چه دلیل و مدرکی به دادگاه ارائه می دهد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید وقت مشاوره حقوقی بگیرید تا مدارک شما ببینم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه تجدیدنظر دفاعیات خود را مطرح کنید.
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد، وکیل تا زمانی که از محتویات پرونده اطلاع نداشته باشد نمی تواند بگوید که شما در دادگاه به چه نحو دفاع کنید.