مشاوره حقوقی رایگان - خرید رمز ارز بدون آگاهی

سلام
فردی بنده را دعوت به همکاری در خانه سرمایه کرد ، تلفن و کپی کارت ملی و کپی شناسنامه اش را ارسال کرد، من هم اعتماد کردم و برای به اصطلاح خانه سرمایه رمز ارز خریدم، متوجه شدم به لطف خدا حسابم مسدود شده و این یک کلاهبرداری بوده الان ماندم با کلی بدهی و شرمندگی، تکلیف چیست؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.بایستی ازخویش دفاع وموارد ادعایی را به اثبات برسانید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما در مقابل شخصی که پول به حساب شما واریز کرده است مسئولیت حقوقی خواهید داشت

و شما باید شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را مطرح نمایید