مشاوره حقوقی رایگان - برگشت پول فسخ معامله ملک بدون قرارداد

با سلام
ازیکی از اقوام بطور شفاهی خانه او را قیمت گذاشته و معامله کردیم و یک چهارم پول خانه را طی چهار بار انتقال وجه از طریق همراه بانک به حساب وی با عنوان( پیش پرداخت خرید خانه) و (قسمتی از پول خرید خانه) به حساب فروشنده واریز کردم ،روزی که قرار شد دو سوم دیگر پول را به حساب ایشان واریز کنم ایشان گفتند که مشتری با قیمت بالاتر دارند وقیمت را بالاتر برده و باعث فسخ معامله شدند ،آن هنگام بنده درخواست پول خود را کردم که ایشان دوروز مهلت خواستند تا خانه را بفروشد و پول مرا پس بدهد.اکنون بعد از گذشت بیست روز میگوید خانه مشتری ندارد ومن هم پول شما خرج رهن خانه دیگر و تسویه وام هایم کرده‌ام و پولی ندارم به شما بدهم خانه هم فروش نرفته ،حال خواستم لطف کنید و بنده را راهنمایی کنید
سپاس از لطف شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید.
برای انجام معامله اول باید قراردادی تنظیم کنید و سپس ثمن معامله طبق قرارداد پرداخت میشه.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید
و بعد دادخواست اثبات وقوع عقد بیع شفاهی و اثبات مالکیت و الزام به تسلیم مبیع و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده اقامه نمایید
و ..

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر قرارداد ندارید و شاهدی هم ندارید دادخواست مطالبه وجه بدهید اگر دارید دادخواست الزام به تحویل مبیع