مشاوره حقوقی رایگان - بیمه در صورت بازخریدی

با سلام و وقت بخیر.بنده نزدیک به ساله که با 12 سال خدمت درنیروی انتظامی استعفا داده و بازخرید شدم.بیمه هم میخوام ادامه بدم ولی در خصوص بیکاری بنده بیمه ای شاملم میشه؟ایا حق و حقوقی دارم که بتونم بگیرم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بیمه را خویش فرما واریز نمایید
امکان تجمیع سوابق بیمه ای وجود دارد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

استعفا شامل بیمه بیکاری نمی‌شود � صورتی می‌توانید بیمه بیکاری دریافت نمایید که کارفرمای شما عدم نیاز برای شما زده باشد �چنین می‌توانید با بیمه اختیاری و یا مشاغل آزاد سابقه خود را افزایش دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق ارگان مربوطه این موضوع را تحت پیگیری خود قرار دهید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بیمه خویش فرما
از شرکتهای بیمه بپرسید