مشاوره حقوقی رایگان - ادامه بیمه پس از استعفا

با سلام.
من دختر 27 ساله ای هستم که به مدت 3 سال در شعبه دو تهران برای من سابقه بیمه توسط بیمارستان دولتی که مشغول به کار بودم، رد میشده.
حالا 4 ماه هست که از تهران به شهرستان نقل مکان کردیم که از محل کارم استعفا دادم و این مدت برای من بیمه رد نشده و در جست‌ و جوی کار بودم.
اگر جایی مشغول به کار شوم باید در شهرستان دوباره پرونده بیمه تشکیل دهم و شماره بیمه جدید بگیرم یا با همان شماره بیمه برای من در شهرستان بیمه رد میشود؟ باید به تهران مراجعه کنم یا نیازی نیست؟
این وقفه در سابقه من مشکلی ایجاد نمیکند؟
باسپاس

پاسخ ها :

یونس گودرزی منش

جناب آقای یونس گودرزی منش :

با عرض سلام چرا برای شما جریمه اخذ می‌شود به ازای هر رو ز تاخیر هر چه زودتر برای پرداخت خسارت و تکمیل بیمه خودتان اقدام کنید جریمه اش هم خیلی سنگینه