مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک خودرو توسط صاحب پلاک

با سلام بنده یه سمند مدل 85از اقایی خریدم که اونم از دامادشون خریده بوده ودامادشون از خانومی خریده که چک اقا جهت معامله خودرو چک داده دست خانمه چک صیادی دوماهه که بقول خانوم که صاحب پلاک باشه میگه چک اعتبار قانونی نداره یعنی بانک میگه چک ثبت نشده حالا خانومه رو من که بدون اطلاع از همه این حرفا تماس گرفتم برا تعویض پلاک که فرمودند بنده هیچ پولی بابت ماشینم دریافت نکردم وقراره توقیف پلاک کنه درصورتی من این وسط سند کارت و کارت سوخت قولنامه ورسید دارم که از بنگاه خریدم وشکایت خانوم ازخریدار اولی هستش ایا میتونه برای بنده دردسر ساز باشه؟

پاسخ ها :

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

خیر
به طرفیت صاحب سند دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله و شما هم حق اعتراض دارید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دادخواست اثبات وقوع بیع والزام به تنظیم سند وفک پلاک به طرفیت ایادی بدهید.ضمن اینکه به محض توقیف به جهت فک پلاک میتوانید اظهارنامه ارسال وآمادگی خود را اعلام کنید درصورتی که همکاری نکردن باهمان اظهارنامه به پلیس راهنمایی مراجعه خودرو رفع توقیف میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مالک سند نمی‌زند شما دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت مالک و سایر ایادی بدهید اگر خانم ماشین را توقیف کرد شما اعتراض ثالث اجرایی بدهید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

نسبت به احراز وقوع بیع و الزام به تنظیم سند خودرو نسبت به ایادی قبلی و مالک رسمی اقدام کنید

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

با سلام . شما باید دادخواست الزام به سند به طرفیت تمام ایادی قبلی بدید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته الزام به تنظیم سند رسمی را به طرفیت فروشنده و ایادی قبل در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله امکان توقیف پلاک بنام خویش را دارد.دراین صورت شما میبایست طرح دعوی نمایید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اازام به تنظیم سند و فک پلاک بطرفیت تمام خریداران و فروشنده اصلی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. آری امکان بروز مشکل وجود دارد