مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک خودرو توسط صاحب پلاک

سلام ماشینی که خریدم چند دست وکالتی فروخته شده حالا صاحب پلاک توقیف کرده چی کار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
دادخواست الزام به فک پلاک اقامه نمایید

فواد رضائی

جناب آقای فواد رضائی :

با سلام؛
اطلاعات و داده های بیان شده ناکافی و امکان اظهار نظر قطعی وجود ندارد فلذا در صورت تمایل میتوانید ضمن برقراری ارتباط و ارائه دقیق اطلاعات اولیه پاسخ دقیق و مستدل دریافت نماید .

فواد رضائی

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، حضورا پیگیری و علت را جویا و سپس نسبت به رفع آن اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات ارائه شده مستلزم دفاع جامع ومانع و یا طرح وتقدیم دادخواست /شکایت مناسب حقوقی در مراجع قضایی می باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

فروشنده مستقیم خود و دست‌های قبل را طرف دعوی الزام به تنظیم سند مال منقول قرار دهید که البته دارنده آخر این کار را نموده و شما در زنجیره خرید و فروش هستید

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

اگر امکان مصالحه با صاحب پلاک ندارید، الزام فروشنده و صاحب پلاک را به تنظیم سند و انتقال پلاک مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مدرکی دال بر خرید ماشین دارید می‌توانید دادخواست بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مشکل پیش می‌آید به طور قانونی اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت تمامی ایادی و نهایتا فروشنده بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
علیه فروشنده و مالک اصلی دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق محاکم مالکیت خود را ثابت نمایید

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام دادخواست الزام به تنظیم سندرسمی انتقال مطرح کنید