مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

سلام بنده نزدیک 9 سال در یک مغازه کارمیکنم به صورت درصدی سود از فروش کالا وهیچ گونه بیمه سنوات مزایا و عیدی طی این مدت دریافت نکرده ام وایشون نزدیک 200 میلیون به بنده بدهکار شدن که پرداخت مطالبات بنده منوط به امضا برگه ای کرده اند که در آن نوشته شده بنده کلیه سنوات بیمه مزایا عیدی رو دریافت کرده ام وهیچ گونه ادعایی نسبت به طرف مقابل ندارم وظرف 48 ساعت پس از امضا برگه کل مبلغ 200 میلیون رو پرداخت میکنم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امضای هرگونه برگه ای جهت دریافت کامل حقوق ومزایا از جانب کارگردرصورت اعتراض بعدی وی،مستلزم اثبات کارفرماست واصل برعدم پرداخت است ، مگر خلاف آن بصورت مستند توسط کارفرما اثبات گردد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وقتی بیمه ای پرداخت نشده اخذ این امضاء نتیجه ای نخواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قابل شکایت نیست ولی میتوانید سن را خودتان انتخاب کنید تا در نوبت قرار گیرد و بعد از تحقیقات قانونی انجام شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پس از امضاء برگه پرداخت 200 میلیون درست نیست بهتر است از همزمان و اطمینان از آماده بودن پول مثلا با چک رمز دار نسبت به امضای اوراق مورد اشاره اقدام کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
امضا نمایید و پول خود را تحویل بگیرید و بعد در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید و

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بعید است دادخواست خود را به اداره کار دهید