مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم در شناسنامه

با سلام.من را از بچگی بردیا صدا می زنند ولی اسم شناسنامه ای ام محمد امین است آیا امکانش هست اسم شناسنامه ایم را هم به همان بردیا تغییر دهم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که اداره ثبت احوال مورد پذیرش واقع گردد امکان‌پذیر است در غیر این صورت دادخواست حقوقی تقدیم نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله از طریق ثبت احوال و در صورت مخالفت از طریق دادگاه به طرفیت ثبت احوال با ارائه ادله و مستندات قوی

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به نحوه دفاع شما دارد .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اداره ثبت احوال اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله برای یکبار تغییر نام حکم داده میشود. از طریق اداره ثبت احوال اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله از طریق ثبت احوال و در صورت مخالفت از طریق دادگاه امکانپذیر هست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و
حتی المقدور با یک وکیل دادگستری همراه شوید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست بدید و دلیلتون هم اعلام کنید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

بله به اداره ثبت احوال مراحعه نمایید(قبلا از طریق دادگاه امکان پذیر بود) ولی به نظر اسامی مذهبی را به سختی عوض کنند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله امکان‌پذیر است برای اینکار ابتدا از طریق اداره ثبت احوال اقدام کنید اگر نتیجه‌ای حاصل نشد از طریق دادگاه علیه اداره ثبت احوال برای تغییر نام دعوا مطرح کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
برای تغییر نام شما باید ابتدا به اداره ثبت احوال درخواست بدهید و در صورت رد درخواست شما باید در دادگاه دادخواست تغییر نام را مطرح نمایید
و شما باید به مرجع قضایی دلیل ارائه نمایید و