مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام

با سلام
ضامن کسی شده ام که اقساط وامش را پرداخت نمی کند. ایشان پیمانکار شرکت برق هستند و طلب خوبی از آن شرکت دارند. آیا میتوانم وام را تسویه کنم و از دادگاه درخواست کنم دستور توقیف طلبشان از اداره برق را بدهد. با تشکر

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. تازمانی که مبلغ بدهی به بانک را پرداخت نکنید نمی توانید علیه شخصی که ضامنش شده اید اقدامی انجام دهید
پس اول مبلغ وام را پرداخت کنید وسپس اقدام به طرح دعوا بنمایید
با اقامه دعوا می توانید درخواست توقیف اموال نیز بنمایید و هر مالی از طرف مقابل پیدا کردید توقیف کنید