مشاوره حقوقی رایگان - ضامن وام شده ام و نفر امکان پرداخت ندارد

سلام خسته نباشید
ضامن وام شده ام
نفری که ضامنش شده ام
ازطریق تعاونی مسکن به بانک بابت دریافت وام جهت خرید زمین معرفی گرفته و من هم ضامنش شده ام

-زمین تا اخرین اطلاعم موجود هست

الان توان پرداخت ندارد و به مبالغ خیلی زیاد و سنگین چک بی محل دارد.

-اولین قسط عقب افتاده را من پرداخت کردم.
- و بنماش هم از طریق قرعه کشی خودرو هست و بزودی تحویل میگیرد.

- ایا این امکان هست وبالغ اقساط را به فیش حقوقیش بزنیم؟

ایا امکان شکایت دارم؟

آیا از ضمانتش در مقابل این داراییش میشود انصراف داد؟

آیا میشود ازداراییش گرو بانک کنم

لطفا راهنماییم کنید

با تشکر و سپاس فراوان.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به بانک مراجعه کنید و ادرس محل کار اورا بدهید و اموال وی را معرفی کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر شما که ضامن هستید مبلغی پرداخته اید به همان میزان میتوانید از فر مورد نظر مطالبه کنید به شرط پرداخت و مبلغ موردن نظ

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ضامن پس از واریز اقساط می‌تواند علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه دهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ضامن شده اید می توانید اقساط وام را پرداخت کنیم و سپس علیه وام گیرنده دادخواست دهید و یا اینکه اموال وی را جهت توقیف به بانک معرفی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله اگر ضامن اقساط را پرداخت کرده باشد
ضامن باید دادخواست مطالبه وجه و خسارت تأخیر تادیه را به طرفیت وام گیرنده اقامه نماید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ضمانت عقد لازم هست وشما نمیتوانید به تنهایی در مورد ادامه ندادن تصمیم بگیرید و شما میتوانید اقساطی را که پرداخت کردید قانونا مطالبه کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
موارد مذکور باید با موافقت بانک مربوطه باشد ، نمیتوانید از ضمانت انصراف دهید .