مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مجوز حمل اسپری فلفل

با سلام به وکلای محترم حاضر
بنده به دلیل این که به صورت شبانه مجبور به کار در تاکسی اینترنتی هستم و چندین بار هم اتفاق های ناگواری رخ داده آیا بنده میتونم مدرکی ارائه بدهم که در تاکسی اینترنتی کار میکنم و شبانه نیز کار میکنم مجوز حمل اسپری فلفل را دریافت نمایم؟و اینکه از چه ارگان و سازمانی باید درخواست بدهم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر امکان اخذ مجوز نمی باشد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیلی بعید است ولی از مدیریت همان تاکسی اینترنتی تقاضا کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بامراجعه به دفاترارائه تجهیزات دفاع شخصی،که تحت نظارت پلیس پیشگیری فعالیت مینمایند وارائه درخواست و ضم معرفی نامه از مرجع اشتغال بهمراه نامه تایید سلامت روان از روان پزشک یا متخصص مغزواعصاب به انضمام گواهی عدم اعتیاد،مجوز حمل شوکر واسپره برای شما صادرمیگردد.