مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل حبس مواد مخدر به جزای نقدی

آیا کسی به جرم مواد مخدر شیشه به میزان یک و نیم گرم سی ماه حبس و دوازده و نیم میلیون جریمه محکوم شده و مجدد جرمش نصف شده و در استفاده ازماده442 یک چهارم حبس او کم شده است
اکنون حدود هشت ماه حبس او مانده است آیا میتواند با داشتن شرایط تبدیل حبس به جزای نقدی ایا حبس خودراتبدیل به جزای نقدی بکند لطفا راهنماییم بکنید ممنونم اززحمات شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

تنها یکبار امکان استفاده از تخفیفات قانونی وجود دارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام میتواند تقاضانماید ولی احتمالش ضعیف است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر امکان‌پذیر نیست و لیکن این موضوع را همچنان از طریق اجرای احکام کیفری مربوطه پیگیری بفرمائید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر، ولی میتوانید درخواست بندبازیا پابند الکترونیک کنید.