مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل حبس مواد مخدر به جزای نقدی

با عرض سلام بنده دوسال پیش به جرم نگداری یک گرم ونیم شیشه به دوسال ونیم حبس تعزیری وپرداخت دوازده میلیون و پانصدهزارتومان جزای نقدی و36ضربه شلاق تعزیری وسه سال ممنوع الخروجی محکوم شدم اعتراض هم زدم همان حکم تایید شده ودرنهایت لایحه ندامت و پشیمانی هم تحویل داده ام آیا با توجه به این که اولین سابقه ی من در رابطه با مواد مخدر بوده وحتی استشهادیه از معتمدان شهر حتی نماینده شورای اسلامی شهرستان محل سکونتم را ضمیمه ی پرونده کرده ام امکان تبدیل به جزای نقدی وجریمه وجود دارد ویا شامل مرور زمان میشود یاخیر؟

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام شما میتونید درصورت دارا بودن شرایط زیر درخواست عفو ثبت کنید ازطریق دفاتر خدمات قضایی

عدم سابقه محکومیت موثر کیفری بیشتر از دو مورد (هرکس بیش از 2 سابقه موثر کیفری داشته باشد از مشمولان این عفو خارج می شود)
عدم شاکی یا مدعی خصوصی (یا حسب مورد اعلام رضایت آن ها یا جبران ضرر و زیان)
اظهار ندامت و تعهد کتبی بر عدم تکرار جرم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حکم شما قطعی شده است شما در اینجا می‌بایست درخواست اعاده دادرسی دهید