مشاوره حقوقی رایگان - دیه جراحت بخیه شده

سلام خسته نباشید بنده در درگیری به دستم چاقو خورده و از بازوی دست راستم تا زیر آرنجم حدود بیست و هشت سانت پاره شده و با عمل جراعی دوخته شد در نامه پزشک قانونی که دکتر نوشته بود اعلان کرده بود بود مقداری از تاندون و چند رگ عصب زده شده که دوخته شده بنظر شما چند درصد دیه بهم تعلق میگیرد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با توجه به مدارک پزشکی با پزشکی قانونی است.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

پزشکی قانونی با معاینه دقیق و طول درمان تعیین می کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
درصد دیه توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درصد دیه توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز تعیین میزان دیه فقط در صلاحیت پزشکی قانونی است حتی قاضی هم تعیین نمیکند و باتوجه به نظر پزشکی قانونی رای میدهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعیین درصد دیه از طریق پزشکی قانونی است و النهایه توسط شعبه اجرای احکام کیفری معادل دقیق ریالی آن مشخص خواهد شد.