مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق

باسلام و احترام
خانم بنده درخواست طلاق عسر و حرج داده مبنی بر فاصله طولانی از زندگی مشترک , ضرب و شتم در دادگاه خانواده رای به نفع بنده صادر شده ایشون باز تجدیدنظرخواهی کردن در تجدید نظرخواهی اینطور اظهار نمودن که دوتا گواهی قفل منزل ارایه دادن صورتجلسه شده شده از طرف پلیس 110 , باتوجه به اینکه که 6سال قفل در حین اجرای حکم عدم تمکین که رای به نفعم صادر شده مدارک از طریق همین صورتجلسه رای به نفع خانمم صادر شده و قطعیت یافته و بنده مجددا به دیوان عالی کشور نسبت به رای صادره فرجام خواهی کردم بنظرتون رای به چه صورت خواهد بود ممنون از راهنمایی تون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید لایحه تخصصی تنظیم و ارائه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت حق اعتراض محفوظ است و مناظر صدور رای باشید . اگر دفاعیاتی دارید لایحه ارسال کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نتیجه قابل پیش‌بینی نمی‌باشد‌. همچنین در قالب لایحه، دفاعیات خود را ارائه نمائید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

لایحه تخصصی تنظیم کنید نتیجه را نمی توان پیش بینی کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مستدل از خود دفاع کنید یا با کمک وکیل لایحه تخصصی تنظیم کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام چنانچه با لایحه مناسب دفاع نموده باشید به نفه شما ابرام میشود

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. احتمال زیادی داردرای به نفع شما صادرشود.