مشاوره حقوقی رایگان - لغو ضمانت وجه الکفاله

سلام و خداقوت. جرم درو محصول دیگری و معاونت در درو محصول دیگری. من ضامن وجه الکفاله شدم 20 میلیون تومان . شاکی به نفر اول که برادرش بوده رضایت داده و هم اکنون شاکی فوت نموده . نفر دوم در شهرستان مشغول کار گریست و آدرسی از وی در دسترس نیست. نظر به اینکه من ضامن شاکی و متشاکی فوق بوده ام و حالیه که شاکی فوت نموده آیا بحث ضمانت من بدلیل نبود شاکی برداشته می شود و وراث باید دوباره شکایت کنند یا نه وراث می توانند وجه الکفاله من را اجرا نمایند. سپاس فراوان

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وراث میتوانند پیگیری کنند و اگر مضمون له را به موقع تحویل دادگاه ندهی وجه الکفاله شما را اجرا می گذارند