مشاوره حقوقی رایگان - سند آپارتمان

سلام
در تاریخ 20 آبان 1402 فروشنده باید سند بزنه ولی سند آماده نیست دوتا سوال دارم
1) در مبایعه نامه تاریخ سند ذکر شده ولی دفترخانه مشخص نشده ، هر دفترخانه ای میشه؟
2) برای سند مبلغ 100 میلیون باید پرداخت کنم ، به چه صورت آیا چک کفایت میکنه؟
ممنون

پاسخ ها :

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام بله اصولا چکهای تضمین شده بانکی یا اصطلاحا بین بانکی کفایت میکنه.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
حتما اظهارنامه ارسال نمایید و دفترخانه تعیبن نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله.
چک رمز دار صیادی باشد
در دفترخانه به صورت رسمی در سند قید گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه دفترخانه مشخص نشده با ارسال اظهارنامه دفترخانه را مشخص کنید
و سپس در در روزی که در قرارداد مشخص شده به دفترخانه مراجعه کنید و گواهی عدم پرداخت بگیرید چک بین بانکی بگیرید و یا کارتی که صد میلیون موجودی داشته باشد همراه داشته باشید و اگر فروشنده حاضر نشد
گواهی عدم حضور بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چک تضمینی بگیر
اظهارنامه ارسال کن
در روز موعود تامین دلیل کن از طریق شورا

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به وسیله ارسال اظهارنامه، دفترخانه را مشخص کنید و در صورت عدم حضور طرف مقابل، گواهی عدم حضور دریافت کنید.
از سوی دیگر بهتر است چک رمز دار در آن روز تهیه کنید.

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام
1_ طی یک اظهارنامه دفترخانه و تاریخ و ساعت حضور را مشخص کنید. و در صورت عدم حضور گواهی عدم حضورشان را بگیرید.
2_ چک رمز دار بدهید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام بله ولی به هر صورت ممکن با ایشان در خصوص دفترخاته هماهنگ باشید
چک وسیله پرداخت هست اما پرداخت محسوب نمی شود پرداخت وقتی است که به حساب ایشان منتقل شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام با ارسال اظهارنامه دفترخانه را مسخص کنید
بله چک رمز دار ببرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

خیر این اشکالی است که در گرفتن خسارت مشکل ایجاد میکنه

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله منعی ندارد. بستگی به قبول فروشنده دارد.

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

بله هر دفتر خانه ایی میشه . اگه طرف قبول کنه چرا که نه . بستگی به مبایعه نامه داره . وگرنه نقد باید پرداخت کنین

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با توجه به اینکه دفترخانه مشخص نشده با ارسال اظهارنامه دفترخانه را مشخص کنید