مشاوره حقوقی رایگان - تغییر لوله کشی گاز به صورت غیر استاندارد توسط همسایه

سلام و عرض ادب، خانه ی ما دو طبقه س و همسایه بنده اقدام به لوله کشی غیر استاندارد گاز از راه پله کردند
آیا اصلا ایشان حق لوله کشی بدون تایید کارشناس دارند؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع را بدوا به ادرات گاز اطلاع داده و درصورت تایید نقص توسط آنها و عدم رفع مشکل، قابل طرح دعوی دردادگاه میباشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر ابتدا تامین دلیل کنید با جلب نظر کارشناس سپس بر اساس ان دادخواست دهبد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ بدون اخذ مجوز از اداره گاز، همسایه نمی‌تواند چنین اقدامی را انجام دهد و شما می‌توانید دادخواست به خواسته تامین دلیل را به ثبت برسانید تا موضوع مورد کارشناسی قرار گیرد و بر مبنای آن، دادخواست مربوطه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید‌‌.
همچنین می‌توانید این موضوع را از طریق اداره گاز نیز تحت پیگیری خود قرار دهید‌.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

خیر بعنوان تصرف عدوانی طرح دعوی نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول از طریق اداره گاز پیگیری کنید اگر افاقه نکرد اول تامین دلیل و بعد دادخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
باید به تایید اداره گاز برسد
حضورا به اداره گاز مراجعه و اطلاع بدهید و درخواست کارشناس برای بازدید نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ابتدا تامین دلیل کنید با جلب نظر کارشناس سپس بر اساس ان دادخواست دهبد