مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حضانت فرزند توسط مادر

سلام شب بخیر من خانومی 21ساله هستم نوزادی 21روزه دارم از وقتی ب دنیا اومد دخترم مادرشوهرو شوهرم نزاشتن بغلش بگیرم از بیمارستان بگیر تا وقتی رفتیم خونه هرروز اعصاب خوردی بود ی بار نزاشتن بچمو درست حسابی بغل کنم تا اینک دوروز پیش به زبون اومدم گفتم پس قرار نیس من بچمو ببینم تاکی قراره دست اینو اون باشه شوهرم پاشد جلو مامانش سیلی زد افتادم زمین منم زنگ زدم بابام اومد دنبالم وسایلامو جمع کردم اومدم خونه بابام میخواستم بدونم میتونم بچمو ازشون بگیرم یا نه حضانتش ب من داده میشه؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی به شما تعلق میگیرد بابت سیلی هم شکایت کنید و رضایت ندهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر است