مشاوره حقوقی رایگان - انتقال صلح نامه ای ملک قبل از به اجرا گذاشتن مهریه

با سلام خدمت همه دوستان عزیز و سخت کوش
بنده سوالی واجب دارم تورو خدا خوب راهنماییم کنید
من مدتیه با خانمم اختلاف دارم و هیچی ندارم خودم
اما مادرم دو تا ملک داره و ماشین که یکی از این ملک ها ورثه ای هست
من پارسال وکالت فروش دادم به مادرم و این که چند روز پیش هم صلح نامه قطعی زدم به نامش
همسرم درخواست طلاق نداده هنوز
آیا می‌تونه مال مادرم رو بگیره هرچی داره؟
مادرم تعهدی نداده که مهریه بده
می‌تونه به دادگاه بگه ایشون ثروت داره مهریه من رو بده ؟
بعد این که این صلح نامه می‌تونه باطل کنه؟ با تبصره و ... من قبل درخواست طلاق صلحنامه نوشتم
حتی پشت سند ملک هم قید شده
درضمن من بدهی داشتم به مادرم اما پول نداشتم بدم به خاطر همین سهمم رو صلح کردم به نامش

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر اموال مادرتان متعلق به خود ایشان است

زوجه میتواند دادخواست ابطال انتقال سند رسمی به علت صوری بودن و فرار از دین را مطرح نماید و