مشاوره حقوقی رایگان - قرار گرفتن پسر تحت پوشش بیمه پدر

سلام
میخواستم بدونم که آیا قانونی وجود داره که در صورتی که فرزند از کار افتاده بشه و پدر در قید حیات نباشه بتونه از بیمه پدر استفاه کنه ؟
فرزند پسر بوده و حدود 6 سال سابقه پرداخت بیمه تامین اجتماعی به صورت مجزا از پدر را دارد و پدر بازنشسته تامین اجتماعی بوده در قید حیات نمی باشند و مادر ایشان نیز فوت شده است اما اکنون پسر مبتلا به بیماری ms شده و از کار افتادگی دارد.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پسر توان کار نداشته باشد در صورت تایید کمیسیون مربوطه می تواند مستمری پدرش را دریافت کند.