مشاوره حقوقی رایگان - قرار منع تعقیب در تصادف رانندگی به چه منظور هست؟

من سه هفته قبل تصادف ماشین داشتم که یه پراید از عقب به ماشین من زد و مقصر شناخته شد اما چون مسافر خود پراید سرش به شیشه خورده بود تصادف جرحی شد و ماشین هر دومون رفت پارکینگ، اما چون مسافر چیزیش نشده بود رضایت داد ما هم ماشینو دراوردیم از طریق بیمه هم خسارتمو گرفتم حالا برام ابلاغیه از دادسرا اومده که برای اعتراض به قرار منع تعقیب باید تا ده روز اینده مراجعه کنم به دادسرا، میخوام بدوم این اعتراض به قرار منع تعقیب چیه و چرا باید برم دادسرا؟