مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سه چهار سال پیش من و همسرم و دخترم که 5ساله بود در طبقه همکف منزل پدرم ساکن بودیم خواهرم بعد از خراب کردن کنکور خیلی بهم ریخته شده بود و ما هم قرار بود به شهر دیگه ای بریم
اتاقش طبقه بالای منزل ما بود یه شب وقتی داشتیم شام اماده میکردیم خواهرم یدفه رفت اتاقش و وقتی رفتم صداش بزنم دیدم همسرم اونجاست و ایستاده خواهرم رو بغل کرده نابود شدم اما هر دوشون گفتن که فقط بخاطر دلداری بوده اما همسرم رکابی و شلوارک بالا بود همسرم گفت خواهرت پیام داده که از اینجا نرید بخاطر وابستگیش به دخترم و همسرم هم باهاش صحبت کرده بود و به اینجا رسیده بود که من فهمیدم من بخاطر التماس های اونها به کسی چیزی نگفتم و موندم نو زندگیم ولی دارم نابود میشم هر دوشون رو فقط ظاهری دوست دارم و تو دلم ازشون بدم میاد چیکار کنم؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر از رابطه آنها مطمئن نیستید نمی‌توانید طرح شکایت کنید بهتر است موضوع خود را با روانشناس مطرح کنید