مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا

بنده در یک دفتر نمایندگی بیمه حدود 2سال کار کردم و در این مدت چند میلیون بعنوان قرض به کارفرما در فواصل مختلف پرداخت کردم و ازش رسید دریافت میکردم اما متاسفانه کارفرما با حیله و به بهانه پرداخت ادای قرض رسیدها را از من گرفت و از بنده بعنوان کلاهبرداری شکایت کرد و من هم بابت سابقه کاری و حق و حقوقم در اداره کار ازش شکایت کردم و او محکوم به پرداخت دو سال حق بیمه تامین اجتماعی بنده شد لازم به ذکر میباشد که او فقط دو ماه اسمم را در لیست تامین اجتماعی رد کرده بود و به محض محکوم شدن از بنده بابت جعل امضا شکایت کرد و قرار منع تعقیب صادر شد و نهایی شد اما بعد از رای قرار نهایی و خارج از زمان اعتراض کرده و به زور از چند همکار امضا گرفته که جعل را بنده انجام داده ام در صورتی که کارفرما چند امضاهه هستش و اثبات شده حال میخواستم بدانم به نظر شما من الان باید چکار کنم و چطور از حقم دفاع کنم و این را هم بگویم که هدفش فقط این هست که من از پولم بگذارم ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی درمانده هستم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام ارجاع امر به کارشناس رسمی خط و امضا بخواهید و مدارک مسلم الصدور وی را که در هر مورد چند امضا دارد ارایه کنید با وکیل مجرب در جلسات حاضر شوید تا رای به نفعتان صادر شود